Telemetrimetoder

Tessie bruker to ulike metoder for å koble seg til Teslaen din, avhengig av modell, årsmodell og innstillinger:

Meningsmåling

How it works: Tessie <> Tesla <> Your Tesla

Tessie ber regelmessig om kjøretøydata fra Tesla for å samle inn analyser. Tesla forsøker å kontakte kjøretøyet, hente de forespurte dataene og sende dem tilbake til Tessie.

Direkte telemetri

How it works: Tessie <> Your Tesla

Tessie konfigurerer kjøretøyet til å strømme telemetridata direkte til Tessie ved hjelp av en ende-til-ende-kryptert kanal.

Finn ut mer om Direct Telemetry.