Innkalling

Du kan bruke Tessie på iPhone, Android, Apple Watch, Wear OS og skrivebordet for å tilkalle Teslaen din.

Dette krever bilpakken Enhanced Autopilot eller Full-Self Driving Capability.

Fra og med desember 2023 støtter Tesla ikke lenger Summon i tredjepartsapper

Vennligst legg til en tommel opp på GitHub-problemet nedenfor, slik at de oppfordres til å legge til støtte for det:

https://github.com/teslamotors/vehicle-command/issues/114