Drivstoffkostnader

Gå til Innstillinger > Drivstoffkostnader for å konfigurere effektiviteten og drivstoffkostnadene til bensinbilen du vil sammenligne med. Disse innstillingene påvirker alle drivstoffkostnadsberegninger i Tessie.

Tessie tilbyr to måter å sammenligne drivstoffkostnader på:

Økt rekkevidde under lading

Charges > History and Analytics viser drivstoffkostnadene ved hjelp av rekkevidden som legges til under lading. Dette er en optimistisk sammenligning som forutsetter at kjøringen er 100 % effektiv.

Kjøring i den virkelige verden

Kjøreturer > Historikk og analyse viser drivstoffkostnader basert på kjørt distanse. Dette er en realistisk sammenligning som tar hensyn til reelle kjøreforhold.