Varsler om fastvare

I tillegg til kjøre-, lade- og vedlikeholdsvarsler sporer Tessie også maskinvare- og servicevarsler fra bilen din.

Varselkoder og beskrivelser rapporteres av Teslaen din. Tessie kan ikke gi støtte for dem.

Få tilgang til fastvarevarsler

Gå til dash.tessie.com/firmware/alerts eller velg Alerts > Firmware Alerts.

Få tilgang til tjenestekoder på lavt nivå

Aktiver Direct Telemetry for å få tilgang til detaljerte servicekodevarsler på lavt nivå.