Feilsøking av virtuelle nøkler

Hvis du trykker på Fullfør oppsett, åpnes ikke Tesla-appen

Prøv disse løsningene:

• Gå til tessie.com/key på skrivebordet ditt, og skann QR-koden med telefonens kamera
  • (iOS) Still inn telefonens standard nettleser til Safari
  • (iOS) Bla opp og trykk på den blå Åpne-knappen øverst på nettsiden
  • (Android) Bruk Firefox-nettleseren og velg "Åpne i app" i menyen
  • Installer Tesla-appen på nytt

Hvis ledeteksten for virtuell nøkkel ikke vises i Tesla-appen

Tving Tesla-appen til å lukkes og prøv på nytt.

Hvis Tesla-appen sier "Kan ikke dele kjøretøy: [...] du har ikke gitt tessie.com tilgang til kontoen din"

1. I Tesla-appen trykker du på profilikonet ditt og leser e-posten
  2. I Tessie velger du Innstillinger > Tilkobling > Bytt Tesla-konto og bruker samme e-post
  3. Besøk tessie.com/key og prøv igjen

Hvis Tesla-appen sier "Kan ikke dele kjøretøy: Forespørselen ble tidsavbrutt"

Forbedre bilens tilkoblingsmuligheter ved å endre den til å bruke WiFi, mobilnett eller en mobil hotspot.

Hvis Tesla-appen sier "Kan ikke dele kjøretøyet: Konfigurer telefonnøkkel og prøv på nytt"

1. I Tesla-appen trykker du på Sikkerhet > Beste fremgangsmåter for telefonnøkler > Tilbakestill telefonnøkkel
  2. I Tesla-appen konfigurerer du Phone Key på nytt
  3. Besøk tessie.com/key og prøv igjen