Oppdater betalingsmåte eller faktureringsadresse

Gå til Innstillinger > Konto > Abonnement > Administrer abonnement i appen eller på nettstedet.

Du blir omdirigert til riktig sted for å administrere abonnementet ditt, og du kan oppdatere faktureringsopplysningene dine via den plattformen.

• Hvis du abonnerer via iOS, administreres abonnementet ditt av Apple.
  • Hvis du abonnerer via Android, administreres abonnementet ditt av Google.
  • Hvis du abonnerer via tessie.com, administreres abonnementet ditt av Stripe.