Widgets for iPhone, iPad og Mac

Widgets vises ikke på iOS 17?

En iOS-feil kan føre til at widgeter er tomme. Start enheten på nytt.

Det finnes flere widgeter tilgjengelig for iPhone, iPad og Apple Silicon Mac.

Legg til widgeter på låseskjermen

1. Trykk og hold nede på låseskjermen for å redigere den.
  2. Trykk på Tilpass, og velg låseskjermen.
  3. Bla nedover og trykk på Tessie for å velge og legge til en widget.
  4. Hvis du vil velge et kjøretøy eller deaktivere bekreftelsesmeldinger, trykker du på widgeten igjen for å redigere den.

Legg til statuswidgets på startskjermen

1. Trykk og hold nede på startskjermen for å aktivere jiggle-modus.
  2. Trykk på + øverst i venstre hjørne av startskjermen.
  3. Bla nedover og trykk på Tessie for å velge og legge til en widget.
  4. Velg et kjøretøy ved å trykke på og holde inne widgeten for å redigere det.

Legg til kontrollwidgets på startskjermen

Med kontrollwidgeter kan du styre kjøretøyet uten å forlate startskjermen.

1. Opprett en snarvei.
  2. I Snarveier-appen trykker du på ... for å redigere snarveien.
  3. Trykk på delingsikonet, og trykk deretter på Legg til på startskjermen.

Hvis Tessie ikke vises i listen over widgeter

Dette er et kjent problem med iOS. Gjør følgende for å løse det:

1. Åpne Tessie.
  2. Bytt til en annen app.
  3. Legg til widgeten igjen.

Hvis widgeter ikke oppdateres

Apple begrenser oppdateringer av iPhone- og iPad-widgeter til én gang hvert 15.-20. minutt.