Siri

Bruk Siri til å styre Teslaen din fra iPhone, iPad, Apple Watch eller HomePod.

Kom i gang

1. Opprett en snarvei på iPhone eller iPad for å definere hva du vil at Siri skal gjøre.
  2. Du kan nå si "Hei Siri, gjør bilen klar" (eller hva du nå kalte snarveien din i trinn 1) ved hjelp av hvilken som helst av enhetene dine.

Forhindre bekreftelsesdialoger og spørsmål

1. Åpne snarveien, og trykk på Vis mer på handlingen(e).
  2. Fjern merket for Vis når du kjører.
  3. Trykk på Ferdig.

Hvis du får meldingen "Jeg må ha tilgang til Tessi-dataene dine for å gjøre dette."

Gjør følgende for å tillate tilgang:

1. Åpne Innstillinger-appen på Apple Watch.
  2. Bla nedover og trykk på Siri.
  3. Bla nedover og trykk på Bruk med Siri.
  4. Aktiver Tessie.

Hvis du får en "krever abonnement"-melding ved bruk av Siri

Hvis du allerede abonnerer, betyr det at snarveien trenger flere tillatelser for å fungere. Du kan legge til disse tillatelsene ved å kjøre snarveien manuelt via Snarveier-appen én gang.