Sporing av stasjoner

Tessies skyplattform overvåker Teslaen din døgnet rundt og registrerer automatisk all kjøreaktivitet for deg. Ingen app, mobilenhet eller maskinvare i kjøretøyet kreves!

Se en vakker, detaljert historikk over kjøringen din. Bla gjennom og utforsk kart, grafer og mer.

Du finner turdata ved å gå til dash.tessie.com/drives eller velge Drives i appen.

Hvordan aktiverer eller deaktiverer jeg den?

Se Direkte telemetri.

Hva er virkningen på batteriet?

Tessie og Direct Telemetry er svært energieffektive og medfører ingen ekstra batteriforbruk.

Hvordan brukes disse dataene?

Dataene eies av deg og er kun til ditt eget bruk. Se Personvern for mer informasjon.