Datalogging

Tessie overvåker Teslaen din 24/7 og logger de omfattende dataene den leverer. Tessie gir full tilgang til det underliggende datasettet.

Eksporter stasjoner

Trykk på Stasjoner > ... > Eksp orter eller klikk på Stasjoner > Eksporter til CSV på skrivebordet.

Eksportavgifter

Trykk på Avgifter > ... > Eksp orter, eller klikk på Gebyrer > Eksporter til CSV på skrivebordet.

Eksporter tomgang

Trykk på Idles > ... > Eksp orter eller klikk på Idles > Eksporter til CSV på skrivebordet.

Eksport av kjøretøy

Trykk på Aktivitet > ... > Eksp orter eller klikk på Aktivitet > Eksporter til CSV på skrivebordet.

Eksporter rådata

Trykk på Garasje > Teslaen din > Eksporter rådata > Generer eksport, eller besøk denne siden på skrivebordet.

Alle dataene dine blir samlet og komprimert, og Tessie sender deg en e-post med en lenke for å laste dem ned.

Det vil ta tid å generere dette datasettet, og det vil bli ekstremt stort.

Hvordan brukes disse dataene?

Dataene eies av deg og er kun til ditt eget bruk. Se Personvern for mer informasjon.