Kostnader for lading

Beregn ladekostnadene dine automatisk hvor som helst.

Overlading

Tessie synkroniserer automatisk Supercharging-kostnader med Tesla-kontoen din.

Superlading i forskjellige valutaer

Når du lader med en annen valuta (for eksempel når du besøker et annet land), konverterer Tessie automatisk kostnaden til hjemvalutaen som er angitt under Innstillinger > Vis > Valuta.

Resynkronisering av Supercharging-kostnader

Du kan velge Innstillinger > Elektriske kostnader > Resynkroniser Supercharging-kostnader for å resynkronisere kostnadene dine med Tesla Supercharging-fakturaer. Valutakonvertering vil automatisk bli brukt om nødvendig.

Lading hjemme, på jobb og mye mer

Du kan automatisk spore kostnader til et hvilket som helst annet sted ved å velge Aktiver automatiske kostnader i en hvilken som helst kostnad. Du kan også velge adressen for å lagre stedet og legge til kostnader på det.
Når du har definert kostnadene for en lokasjon, velger du Kostnader > Oppdater ladningshistorikk for automatisk å bruke kostnadene på tidligere ladninger.

Bruk av en standard strømpris

Du kan angi en standard strømpris som skal brukes når det ikke er definert noen pris for ladestedet, under Elektriske kostnader > Standard.

Dette er spesielt nyttig hvis du har en regional ladeplan som lar deg lade til en fast pris per kWh på tvers av mange forskjellige ladere.

Hvis lagrede lokasjonskostnader ikke beregnes automatisk

Kjøretøyet ditt står sannsynligvis parkert utenfor stedets grenser.

For å fastsette stedets grenser og legge til kostnadene:

1. Velg Lagrede steder i menyen
  2. Velg plassering
  3. Bruk glidebryteren og kartet til å justere den blå sirkelen slik at den dekker alle områder der kjøretøyet kan være parkert
  4. Velg Lagre
  5. Velg Kostnader > Oppdater debiteringshistorikk for å legge til kostnadene automatisk