Lag en Alexa-rutine

Du kan opprette Alexa-rutiner for å lage dine egne tilpassede stemmekommandoer, for eksempel "Alexa, gjør bilen klar".

Hvordan skape en rutine

1. Åpne Alexa-appen og trykk på Mer nederst.
  2. Trykk Rutiner > + > Når dette skjer > Stemme.
  3. Skriv inn en hvilken som helst setning, for eksempel "Gjør bilen klar", og trykk på Neste.
  4. Trykk på Legg til handling > Egendefinert.
  5. Skriv inn "ask tessie control to start climate" (eller en hvilken som helst kommando du ønsker), og trykk på Neste.
  6. Trykk på Velg enhet, velg et alternativ, og trykk deretter på Lagre.

Nå er du ferdig! Du kan nå si "Alexa, gjør bilen klar" (eller den frasen du skrev inn i trinn 3.)

Hvis rutinen din ikke fungerer

Alexa har en feil som kan føre til at rutiner slutter å fungere. Slik fikser du rutinene dine:

1. Start Alexa-enheten på nytt og prøv igjen.
  2. Skriv rutinehandlingen med små bokstaver, og prøv på nytt. For eksempel "be tessie control om å låse opp".