IFTTT

Styr Teslaen din ved hjelp av IFTTT. Automatiser Teslaen din ved hjelp av en lang rekke betingelser, inkludert utløsere fra andre apper.

Merk: IFTTT krever et betalt abonnement for de fleste funksjonene.

Aktiver tilgang

Klikk her og opprett et tilgangstoken, og velg deretter Logg inn på Developer Portal.

Opprett en automatisering

1. Logg på IFTTT og klikk på Opprett.
  2. Klikk på Hvis dette, og konfigurer et hvilket som helst alternativ, for eksempel dato og klokkeslett.
  3. Klikk på Then That, og velg Webhooks.
  4. For URL, skriv inn et hvilket som helst Tessie API-endepunkt, for eksempel https://api.tessie.com/YOUR_VIN/command/lock
  5. For Additional Headers, skriv inn "Authorization: Bearer YOUR_ACCESS_TOKEN"

Du er ferdig!

Du kan bruke en hvilken som helst IFTTT-utløser til å styre Teslaen din. Det er bare fantasien som setter grenser!