Legg til kjøretøy

Tessie synkroniseres med alle kjøretøyene i Tesla-kontoen din.

Legg til et nytt kjøretøy

Trykk på Innstillinger > Tilkobling > Synkronisering.

Legg til et nytt kjøretøy fra en annen Tesla-konto

1. Åpne Tesla-appen for hvert kjøretøy du vil legge til
  2. Trykk på Sikkerhet > Administrer drivere > Legg til driver, og send lenken til invitasjonen til deg selv via e-post eller SMS
  3. Åpne Tesla-appen for kjøretøyet som allerede er i Tessie, og trykk på invitasjonskoblingen. Kjøretøyet skal vises i Tesla-appen din.
  4. Åpne Tessie og trykk på Innstillinger > Tilkobling > Synkronisering