Bytte til metriske eller keiserlige enheter

Tessie synkroniseres automatisk med bilens innstillinger.

Hvis enhetene i Tessie ikke stemmer overens med kjøretøyet, betyr det at det sover og at Tessie ikke har sett det ennå. Når Tessie ser at kjøretøyet er våkent for første gang, synkroniseres innstillingene automatisk.

For å endre disse innstillingene kan du navigere til Display ved hjelp av bilens berøringsskjerm og stille inn enhetene etter eget ønske.

Denne innstillingen er spesifikk for hver driverprofil, så sørg for å endre den for hver profil.