Klikkende eller summende lyder

Tessie fungerer ved å be Tesla om data om kjøretøyet ditt. Når Tesla sjekker bilen, kan den be om vedlikeholdsoppgaver, for eksempel kalibrering av batteristyringssystemet, opplasting av data til Tesla eller lading av 12 V-batteriet.

Du kan høre klikkelyder eller brummelyder når kjøretøyet utfører disse oppgavene.

Hvis disse lydene og oppførselen blir gjentatte og overdrevne, er det en indikasjon på at 12 V-batteriet kanskje må skiftes ut.