Wear OS

Styr Teslaen din ved hjelp av en Wear OS-smartklokke.

Du installerer den ved å søke etter Tessie i Play Store på klokken, eller åpne appen på telefonen og trykke på Innstillinger > Wear OS > Åpne Play Store på klokken.

Hvis klokken din ikke har Play Store-appen, eller hvis Tessie ikke vises i Play Store, betyr det at klokken din ikke oppfyller kravene til maskinvare og programvare.

Komplikasjoner

Tessie for Wear OS legger også til en rekke komplikasjoner som gjør at du kan kontrollere Teslaen din fra hvilken som helst urskive.