Nøkkel til telefon og klokke

Koble Tessie til Teslaen din for å aktivere automatisk opplåsing, Walk Away Lock og Bluetooth-kontroller.

Fungerer på iPhone, Apple Watch, Android og Wear OS.

Støtter Model 3/Y, 2021+ Model S/X, Cybertruck og Semi.

Bruke flere telefontaster

Du kan bruke både Tesla Phone Key og Tessie Phone Key samtidig. Kjøretøyet vil imidlertid bare vise én nøkkel som tilkoblet, selv når begge er tilkoblet.

Mange telefoner og klokker har en streng begrensning på antall Bluetooth-tilkoblinger, og ofte er det bare mulig å koble sammen ett kjøretøy i én app på en pålitelig måte.

Hvis du opplever problemer med tilkoblingen, anbefaler vi at du parer med bare ett kjøretøy og én app per enhet for å få en best mulig opplevelse.

Aktiver telefon- og klokketast

Trykk på nøkkelikonet på startskjermen i telefonappen.

Trykk på Watch Key i klokkeappen.

Har du problemer?

Se Feilsøking av telefon- og klokketaster.

Slik fungerer automatisk opplåsing og Walk Away Lock

Teslaen din bestemmer seg for å låse opp og låse basert på signalstyrken til enheten din. Noen enheter har et svakere Bluetooth-signal og må være nærmere førerdøren for å koble til og låse opp.

Automatisk opplåsing og Walk Away Lock på Apple Watch

Apple støtter bakgrunns-Bluetooth på Series 6 og watchOS 9 eller nyere. For eldre klokker må appen være åpen for at Auto Unlock og Walk Away Lock skal fungere.

For å spare på batteriet i Bluetooth i bakgrunnen begrenser Apple automatisk opplåsing og Walk Away Lock når appen er lukket til noen få ganger per dag. Åpne appen for å tilbakestille grensen og automatisk opplåsing.

Koble fra telefon- eller klokketasten

Fra Teslaen trykker du på Låser og deretter på sletteikonet ved siden av nøkkelen.

Når telefonen eller klokken bringes i nærheten av Teslaen, vil den lære at den ikke er paret og tilbakestille paringsstatusen. Hvis enheten ikke lærer at den ikke er paret, må du sørge for at du er inne i Teslaen og at mindre enn tre taster er tilkoblet.

Hvor du skal trykke på nøkkelkortet ditt

Modell 3 (før oppdatering) og modell Y
Model 3 (Highland Refresh), Model S og Model X