540 Kjøretøyserverfeil

Du kan få en "540 Vehicle Server"-feil i Tesla-appen når det har blitt sendt for mange forespørsler til kjøretøyet ditt.

For å løse problemet umiddelbart, starter du Teslaen på nytt.

Å fikse den underliggende årsaken:

1. Hvis du noen gang har brukt en annen Tesla- eller ladeapp eller et annet nettsted, må du tilbakestille passordet for Tesla-kontoen din. Dette er nødvendig selv om du har slettet appene, ettersom tjenestene vil fortsette å spore kjøretøyet.
  2. Se på signalstolpene i kjøretøyet. Hvis det er dårlig mobilsignal, kobler du til WiFi. Hvis det er dårlig WiFi-signal, kobler du fra WiFi.
  3. Hvis du pleier å trykke på flere kontroller samtidig eller bruke API-et, bør du vente lenger mellom hver kommando eller API-forespørsel.