Start Teslaen din på nytt

Som med all annen programvare eller maskinvare, kan kjøretøyet ditt begynne å reagere eller oppføre seg uvanlig.

Du kan starte bilens hoveddatamaskin på nytt for å løse mange problemer ved å holde begge rulleknappene på rattet nede til skjermen slås av.

Hvis problemet fortsetter, kan du prøve å slå av og på kjøretøyet.

Hvis du har behov for å starte på nytt ofte

Hvis tilkoblingen ofte faller ut og krever regelmessige omstarter, kan det tyde på at Tesla må bytte ut 12 V-batteriet eller tilkoblingskortet.