Flic

Koble Teslaen din til Flic 2-knappene og Flic Hub.

• Styr Teslaen din ved å trykke på en knapp som du kan feste hvor som helst
  • Handlinger sendes intelligent til kjøretøyet via Bluetooth, WiFi og mobilnettet
  • Angi kjøretøy, enkeltklikk, dobbeltklikk og hold nede-handlinger for hver knapp
  • Par og administrer et ubegrenset antall knapper

Koble sammen en knapp

1. Åpne Tessie-appen
  2. Trykk på Integrasjoner > Flic > Par-knappen
  3. Trykk og hold inne Flic-knappen i 10 sekunder

Hold appen i gang slik at knappene dine kan koble seg til.

Noen Android-telefoner kan automatisk avslutte appen i bakgrunnen, noe som hindrer knappene dine i å koble seg til Teslaen din. For å forhindre dette kan du endre disse innstillingene:

• Aktiver Innstillinger > Apper > Tessie > Appbatteribruk > Ubegrenset
  • Deaktiver Adaptive Battery (noen Android-produsenter har ikke denne funksjonen)

Kjøpsknapper

Hvis du ikke allerede har Flic-knapper, kan du besøke Flic-butikken vår for å kjøpe kompatible knapper.

Integrer med Flic Hub

Du kan styre Teslaen din via Flic Hub ved å bruke Flics IFTTT-leverandør:

1. Klikk her og opprett et tilgangstoken
  2. Logg inn på IFTTT og velg Opprett
  3. Velg Hvis dette > Flic
  4. Konfigurer knappen du vil bruke, og velg Opprett utløser
  5. Velg Deretter det > Webhooks
  6. For URL, skriv inn et hvilket som helst Tessie API-endepunkt, for eksempel https://api.tessie.com/YOUR_VIN/command/lock
  7. For Additional Headers, skriv inn "Authorization: Bearer YOUR_ACCESS_TOKEN"

Liste over kontroller

Når du kobler Tessies Phone Key til bilen, vil knappene dine også kunne åpne dører og sende andre kommandoer via Bluetooth.

• Lukk ladeporten
  • Lukk soltaket
  • Lukk vinduer
  • Deaktiver forsvarsmodus for biovåpen
  • Deaktiver Sentry Mode
  • Deaktiver betjent modus
  • Aktiver forsvarsmodus for biovåpen
  • Aktiver Camp-modus
  • Aktiver hundemodus
  • Aktiver vaktmodus
  • Aktivere betjent modus
  • Fart
  • Flash
  • Åpent bagasjerom foran
  • Tut
  • Lås
  • Åpen ladeport
  • Åpne alle dører
  • Åpne venstre dør foran
  • Åpne høyre dør foran
  • Åpne bakre venstre dør
  • Åpne bakre høyre dør
  • Åpne/lukke bagasjerommet bak
  • Fjernstart
  • Still inn setevarme
  • Start lading
  • Start Klima / Forkondisjonering
  • Start rattvarmer
  • Start Maks avriming
  • Stopp lading
  • Stopp klima / forbehandling
  • Stopp rattvarmer
  • Stopp maks avriming
  • Utløser HomeLink
  • Lås opp
  • Ventilert soltak
  • Ventilasjonsvinduer
  • Våkne
  • Lukk alle dører (Model X)
  • Lukk venstre dør foran (Model X)
  • Lukk høyre dør foran (Model X)
  • Lukk venstre bakdør (Model X)
  • Lukk bakre høyre dør (Model X)

Skift batterier

Flic-knappene varer i opptil 24 måneder på ett enkelt batteri. Bare bytt det ut når det begynner å bli tomt.