Alexa

Bruk Alexa til å få status i sanntid og styre Teslaen din.

Besøk Alexa Skill-siden for USA, Storbritannia, Canada eller Australia for å aktivere Tessie og koble til kontoen din.

Når du har koblet til Tessie, kan du si ting som "Alexa, be Tessie Control om å starte klimaanlegget".

Hvis du får feilen "Kan ikke koble til ferdigheten på dette tidspunktet"

Alexa-appen krever at du bruker standard OS-nettleser. Sørg for at standardnettleseren din er satt til Safari på iOS eller Chrome på Android.