Opprett en snarvei

Når du oppretter en snarvei i iOS, kan du gjøre flere nyttige ting, blant annet

Slik oppretter du en snarvei

1. Åpne Snarveier-appen, og trykk på + øverst i høyre hjørne.
  2. Trykk på Legg til handling > Apper > Tessie > Start klima (eller en hvilken som helst kommando du ønsker).
  3. Trykk på navnet på snarveien øverst på skjermen, og trykk deretter på Gi nytt navn.
  4. Skriv inn en hvilken som helst setning, for eksempel "Gjør bilen klar".

Nå er du ferdig! Nå kan du si "Hei Siri, gjør bilen klar" på iPhone, iPad, Apple Watch og HomePod.

Spesifisere et kjøretøy

1. Åpne snarveien, og trykk på Vis mer på handlingen(e).
  2. Trykk på Velg ved siden av Kjøretøy.
  3. Trykk på Ferdig.

Forhindre bekreftelsesdialoger og spørsmål

1. Åpne snarveien, og trykk på Vis mer på handlingen(e).
  2. Fjern merket for Vis når du kjører.
  3. Trykk på Ferdig.