Apple Watch

Styr Teslaen din fra Apple Watch ved hjelp av WiFi, mobilnett og Bluetooth.

1. Last ned Tessie iPhone-appen.
  2. Åpne Tessie på Apple Watch.

Hvis Tessie ikke er oppført på Apple Watch, kan du installere det slik:

1. Åpne Watch-appen på iPhone.
  2. Bla ned til Tilgjengelige apper, og trykk på Installer.

Styr Teslaen din ved hjelp av Bluetooth

Aktiver Watch Key for å legge til automatisk opplåsing, Walk Away Lock og Bluetooth-kontroller på klokken din.

Styr Teslaen din fra urskiven din

Bruk komplikasjoner til å styre Teslaen din fra hvilken som helst Apple Watch-skjerm.

Hvis du ikke er logget inn automatisk

Start først begge enhetene på nytt, og åpne deretter Tessie på iPhone.

Hvis du fremdeles ikke er logget inn på Apple Watch, kan det hende at ventende programvareoppdateringer hindrer synkronisering mellom enhetene dine. Bruk eventuelle ventende oppdateringer på begge enhetene, og åpne deretter Tessie på iPhone.

Hvis appen ikke er oppført under tilgjengelige eller installerte apper

Din Apple Watch støttes kanskje ikke. Tessie krever funksjonalitet som ble introdusert av Apple i WatchOS 8.0. WatchOS 8.0+ støttes på Apple Watch Series 3 og nyere.

Du kan bekrefte WatchOS-versjonen din i Watch-appen ved å gå til Generelt > Om > Versjon.