Apple Watch Komplikasjoner

Legg til kontroller i urskiven på Apple Watch

1. Trykk på urskiven og hold den nede.
  2. Trykk på Rediger.
  3. Sveip over til Komplikasjoner.
  4. Trykk på komplikasjonen på urskiven, og velg en hvilken som helst komplikasjon.

Innebygde komplikasjoner

• Batteri #1 (hovedkjøretøy)
  • Batteri nr. 2 (sekundært kjøretøy)
  • Lås/låse opp
  • Lås
  • Klima
  • Vaktmodus
  • Bagasjerom foran
  • Bagasjerom bak
  • Ladeport
  • Start
  • HomeLink
  • Flash
  • Alle dører (krever urnøkkel)
  • Venstre dør foran (krever urnøkkel)
  • Høyre dør foran (krever nøkkel til klokke)
  • Venstre bakdør (krever urnøkkel)
  • Høyre bakdør (krever urnøkkel)

Lag din egen komplikasjon

1. Opprett en snarvei på iPhone eller iPad.
  2. Deaktiver Vis når du kjører under hver handling i snarveien.
  3. Aktiver Vis på Apple Watch i snarveiens innstillinger.
  4. Legg til komplikasjonen på urskiven. Den vil være under Snarveier > (navnet på snarveien).

Oppdateringsfrekvens

For å optimalisere batterilevetiden oppdaterer Apple Watch komplikasjoner på aktive urskiver omtrent hvert 15. minutt.

Komplikasjoner på inaktive urskiver oppdateres når du bytter til dem.

Hvis komplikasjoner ikke oppdateres

Du kan starte Apple Watch på nytt for å løse ulike komplikasjonsproblemer.