Dvalemodus

Teslaen din går i dvale når den er inaktiv og datamaskinene ikke er opptatt. Dette er en tilstand med lavt strømforbruk som kan bidra til å spare batteriet og forhindre fantomforbruk.

Tessie lar Teslaen din sove naturlig og vil aldri vekke den uten at du gjør noe.

Kan du hjelpe bilen min med å holde seg sovende?

Ja, det kan du! Ta en titt på Eliminering av fantomavløp.

Teslaen min våkner ikke eller bruker lang tid på å våkne

Se Kjøretøyet våkner ikke.

Teslaen min våkner tilfeldig

Ta en titt på Random Wakes for å forstå hvorfor dette skjer, og hva du kan gjøre med det.