Ute av stand til å våkne

Teslaen din våkner ved at Tesla sender den en tekstmelding.

Hvor lang tid det tar før kjøretøyet mottar tekstmeldingen og våkner, avhenger av det enkelte kjøretøyet og det lokale mobildekningen.

Rette opp vekkefeil

Det er et par ting du kan gjøre:

1. Koble til telefonnøkkelen, slik at kjøretøyet kan vekkes via Bluetooth.
  2. Start kjøretøyet på nytt for å løse eventuelle midlertidige problemer.
  3. Koble fra WiFi og la kjøretøyet stole på en mobiltilkobling.
  4. Forbedre mobilmottaket ved å parkere på et annet sted.

I sjeldne tilfeller kan kjøretøyet trenge et nytt 12 V-batteri eller tilkoblingskort. Tesla Service kan hjelpe deg med å diagnostisere og bytte ut disse elementene.